#TASTETHEFEELING

COCA-COLA ZERO

Shije e re dhe e përmirësuar. Zero Sheqer. Zero Kalori.

Për  250ml %SRD* 330ml  %SRD*
Vlera energjike 2.3 kJ / 1 kcal 0% 3 kJ / 0.7 kcal 0%
Proteina 0 g 0% 0 g 0%
Karbohidrate 0 g 0%  0 g 0%
Nga të cilat sheqerna 0 g 0%  0 g 0%
Yndyrna 0 g 0%  0 g 0%
Nga të cilat të ngopura 0 g 0% 0 g 0%
Fibra 0 g 0% 0 g 0%
Natrium 0.03 g 1% 0.03 g 1%

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kj/ 2000 kcal)

PËRBËRËSIT

ujë, dioksid karboni, ngjyrues: karamel e150d, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-k, aspartame**, acidifikues: acid fosforik, aroma natyrale (përfshirë kafeinën), rregullues aciditeti: citrat natriumi. Pije joalkoolike - Pa kalori, me ëmbëlsues. **Përmban një burim të fenilalaninës