1. FANTA PORTOKALL

  1. 500 ml
  1. Vlera Ushqimore
   ** Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400kJ/2000kcal). 1L=4x250ml
   Për 100ml 250ml (%**)
   Vlera energjike 166 kJ / 39 kcal 415 kJ / 98 kcal (5%)
   Proteina 0 g 0 g (0%)
   Karbohidrate 9.5 g 24 g (9%)
   nga të cilat sheqerna 9.5 g 24 g (26%)
   Yndyrna 0 g 0 g (0%)
   nga të cilat të ngopura 0 g 0 g (0%)
   Fibra 0 g 0 g (0%)
   Natrium 0 g 0 g (0%)

  PËRBËRËSIT

  ujë, sheqer, lëng portokalli (3%), dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, ekstrakt qitroje, konservues: sorbat kaliumi, aroma natyrale portokalli, dhe aroma të tjera natyrale, antioksidues: acid aksorbik, ngjyrues karoten, stabilizues: E412. 

 2. FANTA EXOTIC

  1. 500 ml
  1. Vlera Ushqimore
   ** Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400kJ/2000kcal). 1L=4x250ml
   Për 100ml 250ml (%**)
   Vlera energjike 227 kJ / 53 kcal 568 kJ / 133 kcal (7%)
   Proteina 0 g 0 g (0%)
   Karbohidrate 13.2 g 33 g (13%)
   nga të cilat sheqerna 13.2 g 33 g (37%)
   Yndyrna 0 g 0 g (0%)
   nga të cilat të ngopura 0 g 0 g (0%)
   Fibra 0 g 0 g (0%)
   Natrium 0 g 0 g (0%)

  PËRBËRËSIT

  ujë, sheqer, lëng portokalli (2,8%), dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, aroma, konservues: sorbat kaliumi, stabilizues: E 445, E414 dhe E 412, antioksidues: acid aksorbik.

 3. FANTA LEMON

  1. 330 ml
  1. Vlera Ushqimore
   * Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400kJ/2000kcal). 1L=4x250ml
   Për 100ml 250ml (%**)
   Vlera energjike 216 kJ / 51 kcal 540 kJ / 128 kcal (6%)
   Proteina 0 g 0 g (0%)
   Karbohidrate 12.3 g 31 g (12%)
   nga të cilat sheqerna 12.3 g 31 g (34%)
   Yndyrna 0 g 0 g (0%)
   nga të cilat të ngopura 0 g 0 g (0%)
   Fibra 0 g 0 g (0%)
   Natrium 0.01 g 0.03 g (0%)

  PËRBËRËSIT

  ujë, sheqer, lëng limoni (4%), dioksid karboni, ekstrakt limoni, acidifikues: acid citrik, aroma natyrale limoni, konservues: sorbat kaliumi, rregullues aciditeti: citrat natriumi, antioksidant: acid aksorbik.