GATI PËR TË BËRË REFRESH NOTAT?

KËRKOJU MIQVE TË TË VENDOSIN NOTA PËR “LËNDËT” QË LIDHEN ME RRJETET SOCIALE, PËRMES VOTIMIT NË INSTA STORY. 
SHKARKO IMAZHET ME PYETJE MË POSHTË DHE POSTOJI SI STORY DUKE SHTUAR “EMOJI SLIDER”.
MOS HARRO TË BËSH TAG @SPRITE_AL DHE TË RUASH SCREENSHOT NË FUND.
SUKSESE DHE ARGËTOHUNI!